tag:blogger.com,1999:blog-885710686066644987.post5820756704342832674..comments2022-10-09T12:36:45.560+03:00Comments on שוקו חם: מקרון "צרפתי" במילוי נוטלה ומסקרפונה שוקו חםhttp://www.blogger.com/profile/04830231418991256034noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-885710686066644987.post-31526189965278691482013-04-04T17:26:39.841+03:002013-04-04T17:26:39.841+03:00קודם כל תודה!
שנית, את הקרם הכנתי עם מסקר פונה גם ...קודם כל תודה!<br />שנית, את הקרם הכנתי עם מסקר פונה גם בגלל שחששתי מכך שנוטלה בלבד תהיה מרוכזת מדי וגם כי רציתי שהקרם יהיה יציב יותר. בכל מקרה, אם את רוצה, את יכולה להשמיט את א. הסוכר מהקרם. <br />ואני מצטער אבל אני לא יודע איך ממש לתקן את זה.. אני כותב את הבלוג במערכת של גוגל ואין לי מה לעשות עם זה. שוקו חםhttps://www.blogger.com/profile/04830231418991256034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-885710686066644987.post-32775585343857166502013-04-03T22:41:35.016+03:002013-04-03T22:41:35.016+03:00ואגב, אני גולשת באקספלורר והמערכת לזיהוי שאינני רו...ואגב, אני גולשת באקספלורר והמערכת לזיהוי שאינני רובוט שבמערכת התגובות שלך לא עובדת עם אקספלורר טוב.אורhttp://zaftigfoodblog.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-885710686066644987.post-15370408600030642932013-04-03T22:40:32.434+03:002013-04-03T22:40:32.434+03:00הרעיון של לטחון סוגים שונים של אגוזים במקום השקדים...הרעיון של לטחון סוגים שונים של אגוזים במקום השקדים במקרונים הוא גאוני. אני גם מאוד אוהבת אגוזי לוז וגם נוטלה (נוטלה > השחר), אז כנראה שאנסה את הגרסה שלך בהקדם. מה שכן, נראה לי שעדיף גם לנסות להכין קרם נוטלה לבד כדי שיהיה אפשר לשים בו פחות סוכר כי בדרך כלל העוגיות של המקרונים מתוקות בטירוף. אני מניחה שבגלל זה "מוהלים" את הנוטלה במסקרפונה.<br />אורhttp://zaftigfoodblog.wordpress.com/noreply@blogger.com