דפים
(יעד ההעברה)
דף הבית
ארכיון
דף הפייסבוק שלי
מי אני?
▼
יום שני, 19 בספטמבר 2022
עוגת אגסים, שקדים וטונקה
›
גבוה בהרים, האוויר מרגיש אחרת. נקי יותר, קל יותר. בחוץ יש שקט, הרבה ירוק ועצים. הרבה עצים. בטח בחורף כל העצים כמעט נושרים ונשארים עירומים וה...
יום שישי, 24 ביוני 2022
מדריך לפסטה, חלק שלישי: בישול פסטה (ומתכון למנת פסטה עם דלעת מלומברדיה)
›
אחרי הפסקה ארוכה מאוד (שנבעה מהעובדה שאני מסיים תואר שני!!!!!!!!) אני חוזר למדריך הפסטה, והפעם, בישול פסטה. התלבטתי אם את החלק השלישי עדיף...
יום שני, 11 באפריל 2022
"עוגת קרמבו" לפסח בגרסה סמי-קלאסית (עם קרם דיפלומט) ובגרסה בסגנון טירמיסו!!!
›
לכבוד חג הפסח אני החלטתי לפרסם מתכון לעוגה קלאסית וטעימה במיוחד, מהסוג שאני הכי אוהב: עוגה מהסוג הרך, הקרמי והקריר. אצלנו קוראים לה עוגת קר...
יום שני, 14 במרץ 2022
אזני המן ריקוטה ושוקולד (בהשראה איטלקית) ואזני המן אננס (בהשראה טיוואנית)
›
עוד מעט פורים ועדיין יש זמן להכין אזני המן לפי אחד מהמתכונים הבאים. שניהם לוקחים השראה ממתוקים משתי תרבויות שונות: מתכון אחד לאזני המן במילו...
יום ראשון, 13 בפברואר 2022
מדרך לפסטה: חלק שני: איך לבחור פסטה יבשה בסופר? (וגם מתכון לפסטה ותפוחי אדמה מנאפולי, קמפניה)
›
כמו שכתבתי בפוסט הקודם כמה פעמים: פסטה יבשה היא חומר גלם מעולה, לא פחות מפסטה ביצים טרייה. לא רק שיש מנות שדורשות פסטה יבשה, הרבה מצורות הפס...
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט