יום שישי, 12 בדצמבר 2014

שוקו חם משוקולד לבן ותותים


על אהבתי לתותים אתם כבר יודעים: הפרי הכי טעים שיש ומייצג גם את העונה האהובה עליי: חורף. לכן חשבתי שזה פשוט יהיה מעולה להכין ממנו את המשקה הכי טעים שיש: שוקו חם. הכנתי שוקולה שו סמיך משוקולד לבן, ערבבתי פנימה מחית תותים שצבעה את המשקה בורוד ויצא פשוט מקסים. והטעם מעולה. השוקו עשיר, סמיך, טעים, מתוק במידה ומעולה לימים הקרים, וגם יפה מאוד!
שוקולה שו ורוד משוקולד לבן ותותים
מרכיבים (ל2 ספלים):
250 מ"ל חלב או שמנת
75 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
10 כפות מחית תותים (מרסקים תותים בבלנדר למחית אחידה, כדאי לסנן)
טיפת צבע מאכל אדום-אופציונלי.
הכנה:
1. מערבבים בקלחת את החלב ומחית התותים. מחממים על אש נמוכה לסף רתיחה. 
2. מוזגים את החלב על השוקולד ודואגים שהשוקולד יכוסה לגמרי בחלב. מניחים ל30 שניות ומערבבים להמסה מלאה של השוקולד. אם לא נמס לגמרי מחזירים לקלחת לחימום קצר. אם רוצים מוסיפים צבע מאכל
3. מוזגים לספל ושותים. לרוויה!






אין תגובות:

פרסום תגובה

אל תתבישו לשאול שאלות או לשתף אם הכנתם/ן!